نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
Like Tree20سپاس
  • 3 پستی از Nav ! D
  • 3 پستی از cna
  • 4 پستی از vocian
  • 1 پستی از Nav ! D
  • 6 پستی از vocian
  • 3 پستی از shellc0de

موضوع: Ebook Reader یا Tablet ؟؟؟

کاربر جدید sadegi آنلاین نیست.

پیش فرض Ebook Reader یا Tablet ؟؟؟

با سلام خدمت دوستان گل
    واقعیتش چند وقتی بود که میخواستم یه ایبوک ریدر بخرم . چند وقتی هست که فکر افتاده تو کلم و منو گیج کرده
    و اون هم اینه که آیا من که قرار هست مثلا 400 تومن بدم یه ایبوک ریدر بخرم چرا تبلت نگیرم ؟ مثلا حدود 200 بالاتر بدم میتونم یه تبلت خوب بگیرم که هم رنگی هست و هم خیلی امکانات بیشتری داره
    ولی چون هدف اصلی من از خرید این دستگاه خواندن کتاب هست تو این فر افتادم که آیا با تبلت هم میشه کتاب خوند ؟ آیا مثل مانیتور بعد از مدتی چشم رو خسته میکنه یا نه ؟
    مطمئناً میدونم که ایبوک ریدر برای خواندن کتاب خوبه ولی سوالم اینه که آیا تبلت برای خوندن کتاب خوبه یا نه مثل مانیتور میمونه
    من حدودا 3 ساعت در روز قرار هست کتاب بخونم . حالا بنظر شما کدوم خوب هست
    در ضمن شما کدام یک از ایبوک ریدر ها رو توصیه میکنید ؟
    نیاز ها : فقط خواندن کتاب
    نه میخوام نوت برداری کنم و نه وزنش برام مهمه چون معمولا تو خونه میخونم و نه قیافش نه وای فای و نه 3G
    چیزی که مهمه اینه که فقط فارسی رو خوب ساپورت کنه

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

مدیر iOS

Nav ! D آواتار ها

سلام . به هندهلدیوزرز خوش اومدین
    اگه فقط قصد خوندن دارین ایبوک ریدر بهتره به نظر من . ولی ایبوک ریدرها اکثرا فقط در روز و نور مستقیم کارایی دارند و خوب هستند . در تاریکی ( شب و...) عملا به دلیل نداشتن بکلایت قادر به مطالعه نیستید . تبلت ها هم بستگی داره به کیفیتشون . برای مثال ایپد، بسیار عالیه برای خوندن ... ولی خب به ای اینک ها نمیرسه تو روز. من خودم خیلی اوایل کتاب میخوندم باهاش . اونجوری نیست که چشم رو خسته کنه . تجربه ی ای اینک ندارم که بخوام مقایسه ای بگم . تبلت های خوب به این صورت هستند . ولی یه نکته ای که شاید پیش پا افتاده باشه . ولی به این هم دقت کنید که شما با خریدن یه تبلت عملا فقط کتاب نمی خونید !
    در حین کتاب خوندن فکرتون هزارجای دیگه میره . که یه دقیقه ایمیلمو چک کنم .یه اهنگ گوش کنم دوباره بقیه شو بخونم . یه لحظه اون سایت رو چک کنم و ... کلا از این جور حواس پرتیا زیاد داره .
    ولی در کل اگه هدف شما خوندن کتاب بهتره دنبال یه ریدری باشید که در وهله ی اول بک لایت داشته باشه بعدش هم فراسی رو بخونه . ( این دو مورد رو همه ی تبلت ها دارند . به جز ی سری چینی ها)
    ویرایش توسط Nav ! D : 08-07-2011 در ساعت 01:55 PM
    KingDani ، cna و sadegi از این پست قدردانی کرده اند.

cna
    cna آنلاین نیست.
    مدیر ارشد

cna آواتار ها

سلام دوست عزیز
    در ابتدا به نظرم با سر زدن به این تاپیک میتونید اطلاعات زیادی در مورد ایبوک ریدرها کسب کنید ...
    راهنمای جامع خرید کتابخوان(Ebook Reader)

اما در مورد مقایسه ی بهتر بودن ایبوک ریدر یا تبلت ، این مورد بسیار به کاراییش برای شما بستگی دارد ؛ در تبلت هم میشه مطالعه کرد اما در طولانی مدت و اینکه بخواید زیاد روی کتاب متمرکز بشید به نظرم به مشکل بر بخورید ... اما در زمانهای کوتاه کاملا امکانپذیر است
    مسئله ی بعدی که حداقل برای من اهمیت داره ، شارژ باتری هست ، کتابخوانها هزاران صفحه را با یک بار شارژ کردن پاسخگو هستند .. ( تنها در هنگاه ورريال زدن هست که کتابخوانها انرژی مصرف میکنند ) اما در مورد تبلتها این موضوع به چند ساعت استفاده ی مداوم کاهش پیدا میکنه ... و باز هم میگم موضوع به انتظار شما و کاربریی که برای وسیله ی مد نظرتون تعریف کردید بستگی دارد ...
    مسئله ی قیمت هم البته بسیار مشکل زا هست در مورد ایبوک ریدر ها ... و در مقایسه با تبلتها اصلا نمیصرفند ...
    KingDani ، Nav ! D و badform از این پست قدردانی کرده اند.
    لطفا این 2 تاپیک را مطالعه فرمایید :
    1- مشاهده ی قوانین انجمن 2- معرفی سیستم امتیازدهی فروم

مدیر بازنشسته
    vocian آواتار ها

به لینک امضای من یه نگاهی بیاندازید جواب خیلی سئوالهاتون رو خواهید گرفت. تقریبا نوید همه چیز رو گفت. فقط چند تا نکته
    1- برای خوندن کتاب تخصصی و فقط در خانه شاید بهتر باشد ایبوک ریدر 10 اینچی بگیرید که 600 تومنه (روش خیلی فکر کن)
    2- هیچ ایبوک ریدر موجودی در بازار بک لیت ندارد (به جز یک سری چینی و البته مدل بسیار قدیمی prs-700 سونی که اصلا نیست و توصیه نمیشه)
    3- برای خوندن ایبوک ریدر دقیقا مثل کتاب باید نور کافی داشته باشید. این نور یا نور طبیعی است (که بسیار عالی است) یا نور چراغ و چراغ مطالعه. اصولا بک لیت چیزی است که باعث سردرد و چشم درد میشه. چه ال سی دی باشه چه ایبوک ریدر
    4- اگر فقط در خونه میخواهید تبلت و یا ایبوک ریدر رو استفاده کنید آیا واقعا به تبلت در منزل احتیاجی دارید؟ ایده تبلت جذابه اما به شخصه خودم ترجیح میدم در خونه با لپتاپ یا حداکثر دسکتاپم کار کنم و تبلت رو برای حمل دم دستی در بیرون که لپتاپ نمیخواهم داشته باشم.
    5- و در نهایت اگر و فقط اگر و فقط اگر و فقط اگر کتاب میخواهید بخوانید به فکر ایبوک ریدر باشید. فکر برآورده کردن سایر نیازهایتان را اصلا به ذهنتان راه ندهید!!
    KingDani ،Nav ! D ،cna و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر جدید sadegi آنلاین نیست.

ممنون از دوستان گلم برای پاسخ
    خدمتتون عرض کنم بنده هم pc دارم و هم لپتاپ
    اصلا نمیتونم روی صندلی بشینم .کارم یه جوری هست که کلا پشت میز نشینم برای همین کلی بدن درد دارم
    پس میخوام چیزی باشه که هر جوری که خواتم بشینم یا دراز بکشم
    در مورد سوال اصلیم هنوز به جواب نرسیدم
    آیا تو تبلت ها مثل گلکسی تب آیا میشه هر روز چیزی حدود 2 الی 3 ساعت کتاب خوند بدون خستگی چشم ؟
    میخوام مثل مانیتور نباشه ؟
    اگر اینطور باشه من ترجیح میدم تبلت بگیرم. چرا ؟ چون اگه ایبوک ریدر 400 تومن باشه و تبلت 500 یا 550 پس بهتر هست چیزی بگیرم که هم رنگی هست و هم امکانات خیلی زیاد دیگری که در موقع لزوم میتونم ازش استفاده کنم
    مگر اینکه ایبوک ریدر با قیمت مناسب تری باشه که برم سراغش. اگر اشتباه میکنم ایراد نظرم رو بفرمایید
    شارژ هم اصلا و ابدا برام مهم نیست. چون تو خنه خواهم بود پس برق دم دستم هست ک شارژ کنم

مشگل دیگری که هست اینه که اینجا که من زندگی میکنم (تبریز) ایبوک ریدر پیدا نمیشه
    میتونم از اتریش که آشنا دارم خرید کنم . شما اگه جای من بودید زیر 500 تومن چی میخریدید؟ تبلت یا ایبوک ریدر ؟
    به نظر من بیشتر از 500 به ایبوک ریدر دادن اشتباه هست.
    اگر ایبوک ریدر رو پیشنهاد میکنید چه مارکی یا مدلی ؟
    همانظور که پست اول هم گفتم اصلا 3G یا وای فای یا وزن و رنگ برام مهم نیست. فقط و فقط خواندن کتاب اونم فارسی
    ممنون میشم راهنماییم کنید

مدیر iOS

Nav ! D آواتار ها

2 3 ساعت که چیزی نیست چشم بخواد اذیت شه . خب تبلت 500 تومن نیست ! اگه واسه کتابخوندن میخواید که به زیر 10 اینچ اصلا فکر نکنید ! 10 اینچی ها هم این قیمتی که میگید نیستند . کلا اگه از کشورهای خارجی بتونی بگیری خیلی خیلی به صرفه تره. با این اوصاف فقط کتاب خوندن شما آیپد 16 گیگ هم می تونید خریداری کنید که بسیار فراتر از نیازتون پاسختون رو میده 500 دلاره و نمیدونم واحد پول اتریش چیه و چقدر باید پای اکسچنج پیاده شید .
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegi نمایش پست ها
    ممنون از دوستان گلم برای پاسخ
    خدمتتون عرض کنم بنده هم pc دارم و هم لپتاپ
    اصلا نمیتونم روی صندلی بشینم .کارم یه جوری هست که کلا پشت میز نشینم برای همین کلی بدن درد دارم
    پس میخوام چیزی باشه که هر جوری که خواتم بشینم یا دراز بکشم
    در مورد سوال اصلیم هنوز به جواب نرسیدم
    آیا تو تبلت ها مثل گلکسی تب آیا میشه هر روز چیزی حدود 2 الی 3 ساعت کتاب خوند بدون خستگی چشم ؟
    میخوام مثل مانیتور نباشه ؟
    اگر اینطور باشه من ترجیح میدم تبلت بگیرم. چرا ؟ چون اگه ایبوک ریدر 400 تومن باشه و تبلت 500 یا 550 پس بهتر هست چیزی بگیرم که هم رنگی هست و هم امکانات خیلی زیاد دیگری که در موقع لزوم میتونم ازش استفاده کنم
    مگر اینکه ایبوک ریدر با قیمت مناسب تری باشه که برم سراغش. اگر اشتباه میکنم ایراد نظرم رو بفرمایید
    شارژ هم اصلا و ابدا برام مهم نیست. چون تو خنه خواهم بود پس برق دم دستم هست ک شارژ کنم

مشگل دیگری که هست اینه که اینجا که من زندگی میکنم (تبریز) ایبوک ریدر پیدا نمیشه
    میتونم از اتریش که آشنا دارم خرید کنم . شما اگه جای من بودید زیر 500 تومن چی میخریدید؟ تبلت یا ایبوک ریدر ؟
    به نظر من بیشتر از 500 به ایبوک ریدر دادن اشتباه هست.
    اگر ایبوک ریدر رو پیشنهاد میکنید چه مارکی یا مدلی ؟
    همانظور که پست اول هم گفتم اصلا 3G یا وای فای یا وزن و رنگ برام مهم نیست. فقط و فقط خواندن کتاب اونم فارسی
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    cna از این پست قدردانی کرده است.

مدیر بازنشسته
    vocian آواتار ها

البته اضافه کنم اگر روزی 2 تا 3 ساعت پشت مانیتور نشستن چشمتون رو خسته میکنه هیچ دلیلی نداره که استفاده از تبلت تغییری ایجاد کنه. بهترین کار اینه که ببینید واقعا 2-3 ساعت مطالعه مشکلی با مانیتور برای شما اشکالی ایجاد میکنه یا خیر. هیچ فرقی بین مانیتور یک تبلت معمولی با یک لپتاپ معمولی وجود نداره.
    KingDani ،Nav ! D ،ebi_lancer و 3 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر جدید anisi.srh آنلاین نیست.

ایبوک ریدر درست مثل کتابه... نگاه کردن بهش همون حس رو داره و چشمت خسته نمیشه... این عالیه... تبلت اصلا اینجوری نیست و بیشتر به درد وبگردی میخوره....
    من کیندل شش اینچی دارم. میخوام بفروشمش چون دو هفته دیگه قراره از آمریکا برام یه کیندل 9.7 اینچی بیارن... کیندل خودمو 200000 تومن میفروشم اگه کسی بخواد... البته صفحه اش کوچیکه واسه پی دی اف قدری... کمان کامپیوتر این مدل رو 376000 تومن واسه فروش گذاشته...
    راستی قیمت کیندل 9.7 اینچی 679000 تومنه اگه کسی بخواد من میتونم با 575000 تومن براش جور کنم.
    anisi.srh@gmail.com

کاربر انجمن shellc0de آنلاین نیست.

shellc0de آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vocian نمایش پست ها
    البته اضافه کنم اگر روزی 2 تا 3 ساعت پشت مانیتور نشستن چشمتون رو خسته میکنه هیچ دلیلی نداره که استفاده از تبلت تغییری ایجاد کنه. بهترین کار اینه که ببینید واقعا 2-3 ساعت مطالعه مشکلی با مانیتور برای شما اشکالی ایجاد میکنه یا خیر. هیچ فرقی بین مانیتور یک تبلت معمولی با یک لپتاپ معمولی وجود نداره.
    البته یک یه کوچولو با این حرفتون موافق نیستم
    درسته صفحه هر دوشون یکی هست برفرض
    ولی خوب شما وقتی پشت پی سی یا لپتاپتون نشستید مشکل اینه که محدوده حرکتی تون خیلی کمه و بدنتون خشک میشه و خون تو بدنتون کمتر جریان داره و مهمتر از همه اینکه صفحه مانیتور یا لپ تاپ ثابت هست و شما باید خودتون رو با اون فیکس کنی. با توجه به این چندتا دلیل که گفتم علاوه بر خستگی چشم شما بدنتون هم خسته میشه.
    اما تبلت و یا ایبوک ریدر مزیت های بزرگی که دارند Ultra Portable بودنشونه:دی
    منظورم اینه که شما می تونید تو هر حالتی چه می خواد دراز کشیده باشه چه می خواد ایستاده باشه چه لم داده باشی چه و چه و چه ... هندهلد رو با خودتون فیکس کنید و این باعث میشه کمتر خسته بشید (نه اینکه چشمتون خسته کمتر میشه.نه! ولی در مجموع خستگیتون کمتره) و شاید به جای خستگی با 2-3 ساعت خوندن این عدد به 4-5 ساعت برسه (خودم تبلت یا ایبوک ریدر نداشتم ولی حدود یکی دو ساعت با هر کدوم تجربه کار دارم.البته در این مورد دوستان دارای تبلت و ایبوک ریدر بهتر می تونند نظر بدهند)
    البته این نظر شحصی منه و شاید هیچ پشتوانه علمی نداشته باشه.
    خودم چشم درد و سر درد و خستگی بیش از حد بدن رو همیشه به یدک میکشم و تجربی حرفهام رو زدم.
    Nav ! D ، cna و !MOS از این پست قدردانی کرده اند.
    پرچم بالاست!