صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: آخرین قیمت گلکسی تب

کاربر جدید tehraner آنلاین نیست.

tehraner آواتار ها

Thumbs up آخرین قیمت گلکسی تب

اين تایپیک فقط برای اعلام قيمت است. جهت استفاده كليه كاربران. لطفن بعد از اعلام قیمت، تاریخ و نام فروشگاه مورد نظر را هم اعلام کنید.

پنج شنبه، 2 دی 1389

گلکسی تب 16gig با گارانتی اصلی مایکروتل: 715 هزار تومان، جمهوری، فروشگاه کامران

گلکسی تب 16gig با گارانتی متفرقه پارسه: 810 هزار تومان، دیجی کالا

گلکسی تب 32gig با گارانتی اصلی مایکروتل: 880 هزار تومان، علاالدین

گلکسی تب 32gig با گارانتی متفرقه میکروتل: 820 هزار تومان، علاالدین
    ویرایش توسط tehraner : 24-12-2010 در ساعت 05:05 PM
    siavash78 ،Farshid.T ،DRAGON و 3 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر مشاوره خرید اسمارت فون

siavash78 آواتار ها

قیمت اول فکر کنم اشتباه شده دوست گرامی.
    DRAGON از این پست قدردانی کرده است.

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فردريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

tehraner آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash78 نمایش پست ها
    قیمت اول فکر کنم اشتباه شده دوست گرامی.
    سیاوش جان، این قیمت را من دیشب پنج شنبه خودم شخصن گرفتم، حتا تاکید کردم که گارانتی اصلی است؟ فروشنده گفت: بله، اینجا فقط گارانتی اصلی ارائه می شود.
    siavash78 ،DRAGON ،!MOS و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر جدید omidhdp آنلاین نیست.

پیش فرض آدرس فروشگاه کامران

با سلام . دوستان لطف کنند اگر کسی ادرس و شماره تلفن یا ایمیل این فروشگاه کامران رو داره همینجا ذکر کنه. من تهران نیستم و قبل از رفتن میخوام از قیمت و موجودی مطمین بشم.

کاربر فعال ویندوز فون
    Mohsen_d_62 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط omidhdp نمایش پست ها
    با سلام . دوستان لطف کنند اگر کسی ادرس و شماره تلفن یا ایمیل این فروشگاه کامران رو داره همینجا ذکر کنه. من تهران نیستم و قبل از رفتن میخوام از قیمت و موجودی مطمین بشم.
    عزیزم من همین امروز رفتم فروشگاه کامران . اولا خود نمایندگی مایکروتل قیمت 16 گیگ رو داد 773 . دوم اینکه خود نمایندگی و هر مغازه ای که رفتم گفتن 32 گیگ تو ایران نیومده (حداقل از این نظر که مایکروتل نیاورده ) سوم اینکه من رفتم فروشگاه کامران . اونجا اول یکیشون گفت 773 بعد اون یکی گفت نه شده 800 . مابقی هم که همه قیمت هاشون فضایی بود . از 850 تا 950 فیمت دادن . به هر حال ما که 32 پیدا نکردیم . قیمت روز هم 773 هست اونم 16 گیگ و 32 مایکروتل نداره . احتمالا اونی که 32 هست گارانتی ماکتروتل هست و تفاوت اون با گارانتی اصلی اگر دقت کنید در حرف ی هست .
    مایکروتل = اصلی
    ماکروتل = متفرقه
    روش شناسایی :
    در کارت گارانتی یک شماره سریال بصورت بارکد هست که باید اون رو به شماره ای که روی کارت هست اس ام اس کنید . ولی کارت گارانتی متفرقه علاوه بر تفاوتی که در نوشته اون هست که در بالا ذکر کردم فقط بارکد روش هست و خبری از شماره سریال زیر بارکد نیست .

عزیزان قیمت روز باگارانتی مایکروتل : 773 با ظرفیت 16 گیگ

ضمنا یکی از همکاران من تو این یکی دو روزه ظاهرا خریده بودن . من رفتم دیدم از نزدیک و باهاش کار کردم ولی یادم رفت خجم رمش رو چک کنم . قبلش به من گفت 32 هست ولی من امروز هر چی با دوستان مایکروتل که همکار بنده هم از همونجا خرید کرده بودن سر و کله زدم گفتن ما اصلا 32 تا حالا نفروختیم . نداشتیم که بفروشیم . حتی من از صندوق دارشون خواهش کردم این موضوع رو چک کنن و ایشون هم چک کردن موجودی 32 نداشتن تا حالا و نکته ای که من رو مطمئن میکنه که 32 نیست برای ایشون اینه که همکار بنده گفتن با هندزفری براشون 800 تموم شده پس در واقع همون 16 بوده که به قیمت 773 به ایشون دادن . اگر 32 بود قیمت تفاوت میکرد .

من نمیدونم این قیمت ها از کجا اومده ولی اگه دوستان به قیمتی که بنده میدم اعتراضی دارن میتونم برای اثباتش فاکتور خرید خودم رو براشون بذارم که به تاریخ همین امروز هست و هنوز چند ساعتی بیشتر ازش نگذشته
    siavash78 ، DRAGON و !MOS از این پست قدردانی کرده اند.
    : My Device
    Samsung Galaxy S II
    Samsung Galaxy Pro
    Samsung Galaxy Tab
    : Old Device
    Nokia 2600 >>> Sony Ericsson P990i >>> Sony Ericsson P1i >>> Samsung I900 Omnia >>> Iphone 3GS 16GB >>> HTC HD2 Leo - Samsung Galaxy S

کاربر فعال ویندوز فون
    Mohsen_d_62 آواتار ها

دوستان عذر میخوام من یه پست دیگه پشت سر قبلی میزنم ولی لازم میدونم به این دوست عزیز توضیح بدم :
    1- وقتی فروشگاه کامران که نمایندگی لوازم خانگی سامسونگ هست قیمت رو اول میده 773 بعد اون یکی یه چپ چپ نگاه میکنه میگه نه شده 800 در صورتی که من 5 دقیقه نشده از مایکروتل اومدم بیرون به نظرت خرید ازش درسته ؟
    2- مرکز موبایل ایران رفتی ؟ اگه هنوز نرفی یه سر برو اونجا از خود شرکت تهیه کن میدونی چرا ؟ چون من بالا هم گفتم هر قیمتی دهنشون میاد میدن . ماشالله فکر هم نمیکنن در موردش
    3- بحث گارانتیش خیلی مهمه . چرا ؟ چون خدا رو شکر حتی شارژرش حتی با هیچ کدوم مدل های دیگه گوشی هاش یکی نیست (حداقل اونایی که من دیدم ) پس ممکنه خدای نکرده در صورت مشکل زمین گیر بشه وسیله
    4- از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن . برو مایکروتل تو بازار موبایل ایران . یه دونش رو روشن گذاشته . باهاش کار کن اول حتی ممکنه دلت رو بزنه دوست داشتی بخر نداشتی نخر .

فروشگاه کامران هم روبروی فروشگاه علی هست که نمایندگی ال جی هستش سر یه کوچست الان اسم کوچه یادم نیست .
    بازار موبایل هم از روی پل حافظ که میای پایین یا از جمهوری که میپیچی زیر پل (دست راست به سمت میدون حسن آباد ) یکم که میری جلو تر ساختمون شیک و تر و تمیز نمایان میشه . بالاش یه کوچست پایینش هم همینطور . کوچه پایین ورودی پارکینگش هست که رایگان هم هست و کوچه بالایی خروجی اونه . اگر هم بدون وسیله بری از در ورودی که میری تو (چند تا پله میخوره میره بالا ) وارد که میشی روبروت یه اطلاعات خیلی شیک هست . به سمت راست بچرخ بین 5 تا ده قدم رو به جلو میرسی جلو در مایکروتل .
    siavash78 ،DRAGON ،mehrdad_menay و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    : My Device
    Samsung Galaxy S II
    Samsung Galaxy Pro
    Samsung Galaxy Tab
    : Old Device
    Nokia 2600 >>> Sony Ericsson P990i >>> Sony Ericsson P1i >>> Samsung I900 Omnia >>> Iphone 3GS 16GB >>> HTC HD2 Leo - Samsung Galaxy S

tehraner آواتار ها

سلام دوست عزیز

آدرس فروشگاه کامران: خیابان جمهوری، نرسیده به پل حافظ، نبش کوچه لاله، فروشگاه کامران

چون شماره تماسش را ندارم می توانید با تلفن زیر تماس بگیرید و از آنها شماره فروشگاه کامران را بگیرید و سوال هایتان را شخصن ازشان بپرسید.

دفتر خدمات مرکزی پارس مایکروتل: خیابان مطهری - تقاطع سهروردی - پلاک 85
    تلفن: 8230-021

چک کردن گارانتی اصلی: پارس مایکروتل

tehraner آواتار ها

گلکسی تب 16 گیگ 704 هزار تومان

پلازا
    siavash78 از این پست قدردانی کرده است.

مدیر مشاوره خرید اسمارت فون

siavash78 آواتار ها

امروز یه سر به پاتریس موبایل اهواز زدم...
    قیمت بهتون میدم که حال کنید!

گابلکسی تب 16 با گارانتی ماکروتل 830!

ضمنا آیفون 4 ش6 گیگ هم میداد 1میلیون و 130 هزار تومن!

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فردريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

مدیر iOS

Nav ! D آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash78 نمایش پست ها
    امروز یه سر به پاتریس موبایل اهواز زدم...
    قیمت بهتون میدم که حال کنید!

گابلکسی تب 16 با گارانتی ماکروتل 830!

ضمنا آیفون 4 ش6 گیگ هم میداد 1میلیون و 130 هزار تومن!
    6 گیگ ؟!

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)